We nemen afscheid van onze rolstoelbus, onbetaalbaar nu!

Naar 4 jaar komt er een einde aan de rolstoelbus van Daan. We kochten deze in 2018. En zoals we al eens geschreven hebben vanaf het begin problemen. In de afgelopen 4 jaar zijn er diverse (dure) reparaties verricht aan de bus. Met ieder jaar in de winter problemen met moeilijk starten / uitval. Dit specifieke probleem is bij diverse garages nooit gevonden. Althans geen oplossing en geen duidelijke diagnose wat het nu is. We wisten enkele weken geleden al dat dit moment er aan zat te komen. De bus rijdt in de warme maanden (feb / maart t/m oktober) prima. Maar nu dus de APK. Dat was ff schrikken! Behoorlijke en stevige offerte! Waarvan wij zelf zoiets hadden is dit nog de moeite… Ruim €1800 euro om er weer een jaartje APK op te krijgen. Wij zelf gaan dit niet meer doen, gewoon onbetaalbaar. Ook omdat we net zijn verhuisd, wat ook al heel veel heeft gekost. Foto van de offerte wordt bijgevoegd in dit bericht!

Het betekent dat we onze rolstoelbus moeten loslaten! En dat we maar even moeten gaan kijken wat nu! We hebben natuurlijk nog onze tweede auto, waar Daan nog net in mee kan. Maar op de langere termijn wordt dat wederom een probleem. Maar dat is zorg voor later. Op dit moment zitten we helemaal vol. Moe van de afgelopen maanden… Verhuizing die stevig erin gehakt heeft, alle zorg, alle afspraken, alle verplichtingen en ga zo maar door… En ook mijn eigen bedrijfje dat gewoon doorloopt.

We moeten dus de bus gaan verkopen. Wellicht dat iemand nog heil ziet in deze bus! De APK punten, en als je zorgeloos in de winter wilt rijden het probleem met de kou (slecht starten en uitval). Ik voeg ook nog wat foto’s van de bus toe hoe die er vandaag (09-06-2022 bij staat. Geïnteresseerden doe een bod! Of neem contact op.

De rolstoelbus is uitgerust met diverse opties! Waaronder luchtvering bestuurdersstoel. Airco, Elektrische rolstoel lift, cruise control enz enz.