Wat worden je haren mooi Daan – WieisDaan vlog #28

In vlog #28 is de vakantie voorbij! De eerste schooldag voor Daan is een feit! Daan speelt ook nog met papa en vervolgens met zijn drumstel! En er werd al eens de vraag gesteld in 1 van de Q&A video’s… Gaat Daan naar de kapper of hoe gaat dat? Mama gaat Daan zijn haren knippen. Ze heeft vroeger ook de opleiding gedaan! Wat worden je haren toch weer mooi Daan!

Je bekijkt de WieisDaan vlog #28 hier https://youtu.be/n_FG_ZwW6Pc Wij waarderen het enorm als je op het blauwe duimpje omhoog klikt! En vergeet niet te abonneren (is gratis)! Dankjewel.

Heb jij vragen voor ons?

Heb jij toevallig vragen voor ons? Laat het weten! Mail ze naar vragen@wieisdaan.nl. Als wij voldoende vragen binnen krijgen, geven wij de Q&A video reeks een vervolg! Ook als je geen vragen hebt, maar juist iets tegen ons wil zeggen, MAIL!! Dit nemen we dan ook mee! Je kunt ook een prive berichtje sturen naar ons via instagram of facebook met de vermelding voor Q&A.

Deel jij onze vlogs op je eigen kanalen?

Wij zouden het heel leuk vinden als jij onze vlogs deelt op je eigen social media! Om het allemaal een beetje aan de man te brengen. En meer mensen kennis te laten maken met onze vlogs! Naast de vlogs mag ook deze website, ons facebook en instagram account gedeeld worden. Dankjewel als je ons hiermee helpt.

De belangrijkste linkjes om te delen

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Elke dinsdag, donderdag en zondag om 08:00u een nieuwe vlog! Volg ons ook op:

Facebook: https://facebook.com/wieisdaan
Instagram: https://instagram.com/wieisdaan
Youtube kanaal: https://www.youtube.com/wieisdaan
Website: https://wieisdaan.nl