Vloggen

Je kunt ons kennen uit 2018, toen wij een crowdfunding hielden voor onze rolstoelbus voor Daan. Of je bent hier en kent ons nog niet! In ieder geval wat leuk dat je ons hebt gevonden!

Wie zijn wij?

Wij zijn (Dave 18-04-1985, Heidi 24-02-1991 en Daan 25-11-2013). een gezin bestaand uit papa, mama en Daan. In onze vlogs nemen wij jou mee in ons dagelijks leven, Dan zal je denken wat saai… NEE! Ons dagelijks leven is namelijk helemaal niet saai, maar juist bijzonder en hectisch. Wij als ouders zorgen voor Daan, die geestelijk en lichamelijk gehandicapt is. Daan heeft namelijk een zeldzame chromosoom afwijking. Hij is 6 jaar, maar zijn ontwikkeling ligt ongeveer op de 6 tot 12 maanden. Dit houdt in dat Daan 24×7 zorgbehoevend is. Je leest het hele verhaal op de pagina ‘Wie is Daan‘.

Vloggen

Wij vloggen over ons dagelijks leven. Alle hectiek, de vele zorg, de zorgen en natuurlijk ook alle leuke momenten! Op deze manier nemen wij jou graag mee in ons dagelijks leven, om een kijkje te nemen, hoe alles gaat als je leeft in een bijzondere situatie. Ons leven staat geen moment stil, alles wat wij doen is gericht op Daan. Niet zomaar iets kunnen plannen of weg gaan zoals we dat in het dagelijks leven gewend zijn. Bij ons lukt dit niet op die manier. Wij willen jou van harte uitnodigen om mee te kijken in ons dagelijks leven. ‘Het dagelijks leven met een zeldzame afwijking’.

Volg ons

Je kunt onze vlogs volgen via ons youtube kanaal. https://www.youtube.com/wieisdaan
Wij zouden het heel leuk vinden als je jezelf abonneert op ons kanaal.

Verder vindt je ons ook op instagram! Hier posten wij foto’s en korte video’s! https://instagram.com/wieisdaan

Verder vindt je ons ook nog op facebook! https://facebook.com/wieisdaan

Heb je vragen? of wil je iets tegen ons zeggen? Neem dan contact met ons op!

https://www.telegraaf.nl/c/384551242/