Verdrietig nieuws, wij nemen een vlog vakantie – WieisDaan vlog #25

De afgelopen maand is een hectische maand geweest. De zorg voor oma en stief opa. Het overlijden van stief opa. Alle hectiek. De eerste echte zomervakantie van Daan. Hebben ons gesloopt, waarbij wij nu even een stapje terug moeten doen! Wij nemen voor nu even een vlog vakantie, om bij te komen en bij te tanken! Wij komen snel weer terug om ons dagelijks leven met Daan te vloggen!

Ook gaat de rolstoelbus terug naar de garage omdat er opnieuw een motor storing is! Speelt Daan met zijn eigen telefoon en dat vindt hij geweldig! En krijgt hij een stukje speelgoed (Bongo) waar hij dol op was toen hij een jaar of 2 was… Maar herkend hij het nog?

Je bekijkt de WieisDaan vlog #25 hier https://youtu.be/SF9pIu210kU  Wij waarderen het enorm als je op het blauwe duimpje omhoog klikt! En vergeet niet te abonneren (is gratis)! Dankjewel.

Heb jij vragen voor ons?

Heb jij toevallig vragen voor ons? Laat het weten! Mail ze naar vragen@wieisdaan.nl. Als wij voldoende vragen binnen krijgen, geven wij de Q&A video reeks een vervolg! Ook als je geen vragen hebt, maar juist iets tegen ons wil zeggen, MAIL!! Dit nemen we dan ook mee! Je kunt ook een prive berichtje sturen naar ons via instagram of facebook met de vermelding voor Q&A.

Deel jij onze vlogs op je eigen kanalen?

Wij zouden het heel leuk vinden als jij onze vlogs deelt op je eigen social media! Om het allemaal een beetje aan de man te brengen. En meer mensen kennis te laten maken met onze vlogs! Naast de vlogs mag ook deze website, ons facebook en instagram account gedeeld worden. Dankjewel als je ons hiermee helpt.

De belangrijkste linkjes om te delen

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Elke dinsdag, donderdag en zondag om 08:00u een nieuwe vlog! Volg ons ook op:

Facebook: https://facebook.com/wieisdaan
Instagram: https://instagram.com/wieisdaan
Youtube kanaal: https://www.youtube.com/wieisdaan
Website: https://wieisdaan.nl