Update 1 juni 2018 WieisDaan.nl

Lieve mensen en volgers,

Het is alweer even geleden dat jullie iets van ons gehoord hebben. Wij zijn deze actie in februari gestart voor Daan, na lang nadenken. Wel doen, niet doen, twijfels. Uiteindelijk toch besloten om deze actie te starten. Vanaf dag 1 zijn wij dagelijks intensief bezig geweest met deze actie, en daarnaast nog de zorg voor Daan en alle andere dagelijkse zaken. Op een gegeven moment moesten wij even een rust pauze inlassen, het continu bezig zijn met de actie was te veel, too much. De afgelopen weken hebben wij gebruikt om bij te tanken.

Nu is het moment om ook de actie weer op te pakken. Om er weer vol voor te gaan! Er is al ruim 14.000,- euro opgehaald voor de rolstoelbus, blijft een fantastisch bedrag! Waarvoor wij alle donateurs zo ontzettend dankbaar zijn. Wij hopen ook dat jullie vanaf nu weer de berichten rondom Daan en deze actie zouden willen delen. De rolstoelbus is zo ontzettend hard nodig.

Inmiddels kunnen wij Daan niet meer verantwoord vervoeren in ons eigen auto. Wij rijden alleen nog met Daan de noodzakelijke ritten die echt nodig zijn. Daan laat zo veel frustratie zien met in de auto tillen. Het begint meer op een strijd te lijken inmiddels.

Heb je vragen, stel ze gerust, dit mag per mail info@wieisdaan.nl Ook willen wij hierbij nog iedereen danken voor de lieve woorden die wij via mail hebben ontvangen!