UITSLAG special media awards, waar is Daan geëindigd? – WieisDaan vlog #38

Het is zover! De UITSLAG van de special media awards! Waar is Daan geëindigd…? Daan was genomineerd voor beste nieuwkomer. In totaal waren er 3 inzendingen in deze categorie genomineerd. Maar de grote vraag wie is de BESTE NIEUWKOMER…???

Ook via deze weg willen wij nogmaals de spoecial media awards enorm danken! Het was leuk om mee te doen, leerzaam, en met het jury rapport kunnen we weer verder! Ontzettend bedankt!!!

Je bekijkt de WieisDaan vlog #38 hier https://youtu.be/1QSF9Cxw3oY

Wij waarderen het enorm als je op het blauwe duimpje omhoog klikt! En vergeet niet te abonneren (is gratis)! Dankjewel.

Heb jij vragen voor ons?

Heb jij toevallig vragen voor ons? Laat het weten! Mail ze naar vragen@wieisdaan.nl. Als wij voldoende vragen binnen krijgen, geven wij de Q&A video reeks een vervolg! Ook als je geen vragen hebt, maar juist iets tegen ons wil zeggen, MAIL!! Dit nemen we dan ook mee! Je kunt ook een prive berichtje sturen naar ons via instagram of facebook met de vermelding voor Q&A.

Deel jij onze vlogs op je eigen kanalen?

Wij zouden het heel leuk vinden als jij onze vlogs deelt op je eigen social media! Om het allemaal een beetje aan de man te brengen. En meer mensen kennis te laten maken met onze vlogs! Naast de vlogs mag ook deze website, ons facebook en instagram account gedeeld worden. Dankjewel als je ons hiermee helpt.

De belangrijkste linkjes om te delen

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Elke maandag en donderdag om 16:00u een nieuwe vlog! Volg ons ook op:

Facebook: https://facebook.com/wieisdaan
Instagram: https://instagram.com/wieisdaan
Youtube kanaal: https://www.youtube.com/wieisdaan
Website: https://wieisdaan.nl