Special Media Awards: WieisDaan GENOMINEERD voor BESTE NIEUWKOMER – WIeisDaan vlog #35

Daan wordt al bijna weer 7 jaar In november! Het is hoogtijd om Daan zijn slaapkamer aan te pakken! De Winnie de Pooh kamer zeggen we vaarwel, en we creëren een stoere kamer voor Daan! Hij houdt namelijk van auto’s, dus een Cars kamer moet het eindresultaat worden! En we hebben ook nog heel leuk en tof nieuws!!!

Daan is GENOMINEERD als BESTE NIEUWKOMER bij de Special Media Awards! Hier vertellen we je graag meer over! Van de 109 aanmeldingen zijn er 30 genomineerd. 10 categorieën, elke categorie telt dus 3 genomineerden! Wil je alle nominaties graag eens zien? Deze kun je hier bekijken https://special-media-awards.nl/genomineerden-sma2020/

Je bekijkt de WieisDaan vlog #35 hier https://youtu.be/hZ1f_EIjrI4

Wij waarderen het enorm als je op het blauwe duimpje omhoog klikt! En vergeet niet te abonneren (is gratis)! Dankjewel.

Heb jij vragen voor ons?

Heb jij toevallig vragen voor ons? Laat het weten! Mail ze naar vragen@wieisdaan.nl. Als wij voldoende vragen binnen krijgen, geven wij de Q&A video reeks een vervolg! Ook als je geen vragen hebt, maar juist iets tegen ons wil zeggen, MAIL!! Dit nemen we dan ook mee! Je kunt ook een prive berichtje sturen naar ons via instagram of facebook met de vermelding voor Q&A.

Deel jij onze vlogs op je eigen kanalen?

Wij zouden het heel leuk vinden als jij onze vlogs deelt op je eigen social media! Om het allemaal een beetje aan de man te brengen. En meer mensen kennis te laten maken met onze vlogs! Naast de vlogs mag ook deze website, ons facebook en instagram account gedeeld worden. Dankjewel als je ons hiermee helpt.

De belangrijkste linkjes om te delen

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Elke maandag en donderdag om 08:00u een nieuwe vlog! Volg ons ook op:

Facebook: https://facebook.com/wieisdaan
Instagram: https://instagram.com/wieisdaan
Youtube kanaal: https://www.youtube.com/wieisdaan
Website: https://wieisdaan.nl