Slecht nieuws… Scoliose is fors toegenomen 59.9 graden

Waar het allemaal zo goed leek te gaan, blijkt nu een flinke tik. Vandaag zijn wij in Utrecht geweest om weer een foto te laten maken van Daan zijn rug. Aansluitend de uitslag in Zeist bij de professor en de artsen. En die uitslag was slecht! De scoliose is fors toegenomen, 59,9 graden.

De artsen vinden Daan nu nog te levendig om direct te opereren. Daan moet nu over 3 a 4 maanden weer een foto laten maken om te kijken hoe de scoliose dan is. Het is een flinke klap. Want het leek super goed te gaan met Daan. Wij zien zelf niet dat Daan last heeft van de scoliose. Hij is vrolijk, beweeglijk. Dat vonden de artsen wel apart. Ze hebben hem daar ook uit de rolstoel gehad, op een stoel en werd ook door de artsen bevestigd. We gaan nu niet opereren hij oogt nog te goed. En lijkt ook totaal geen pijn te hebben.

Best wel eng zo

De mensen die mij kennen (papa van Daan) weten hoe ik in elkaar zit… Ik vindt dit allemaal best wel ‘eng’. Daan is nu 8, wordt 9 in november. En dan zo’n zware rug operatie. De artsen vertellen ons nog niet hoe en wat. Dat doen ze pas als de operatie in zicht komt. Ik merk aan mijzelf dan ook dat ik vandaag totaal niet te genieten ben… Voelt allemaal niet zo lekker op moment.