Ruim 50 abonnees behaald binnen de eerste week, DANKJEWEL

Op 8 juni 2020 begonnen wij met een introductie vlog. Wie wij zijn en wat onze gezinssamenstelling is. Een papa, mama en een zorg intensief kindje.

Ruim 50 abonnees op youtube binnen een week

Zonder idee, zonder ervaring, een camera, en nog wat producten die het makkelijker maken om te filmen werden door ons aangeschaft. En gaan. Door de dagen heen gaan filmen, leuke momenten, lastige momenten, hectische momenten. Om te laten zien hoe ons leven in elkaar zit.

24×7 zorg

24×7 heeft Daan zorg nodig en toezicht. En wij willen laten zien hoe dat hier bij ons in zijn werk gaat. Nee niet zomaar een vlog familie die er al zoveel zijn die challenges doen en alleen maar leuke dingen.

Het echte leven op camera

Nee wij laten zien in welke situatie wij leven. En dat is niet altijd lachen en vol energie. In ons dagelijkse leven draait alles om Daan! En geen moment gedacht dat binnen de eerste week naar de start van het vloggen er al zoveel abonnees zouden zijn!

Ruim 50 abonnees!

Al ruim 50 abonnees abonneerde zich binnen de eerste week op ons youtube kanaal. Wat zijn wij daar blij mee, dankjewel!! Om precies te zijn op moment van schrijven telt het WieisDaan youtube kanaal 52 abonnees. Uiteraard hopen wij dat dit aantal verder zal oplopen.

Mensen kennis laten maken met een ander dagelijks leven

Al is het alleen al om mensen kennis te laten maken met het voor ons zo normale dagelijkse leven, zorgen voor. Maar voor een ander o zo onbekend dagelijks leven. Wij hopen met onze vlogs nog meer mensen te bereiken.

Dit kunnen wij niet alleen

Om nog meer mensen te kunnen bereiken, is er maar 1 ding nodig… En dat is DELEN. Dit kunnen wij niet alleen helaas. Maar daar vragen wij jou hulp bij. Door deze website https://wieisdaan.nl te delen op je eigen sociale media kanalen zoals facebook, twitter, instagram, linkedin enzovoort.

Help jij ons ook mee?

Help jij ons ook mee, om nog veel meer mensen kennis te laten maken met het ‘normale’ dagelijkse leven, maar dan 360 graden van het normaal?

Linkjes die je kunt delen?

De volgende linkjes kun je delen

Website: https://wieisdaan.nl
Youtube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCQlSvVRbGTFKu0CVx0QteXw
Instagram: https://instagram.com/wieisdaan
Facebook: https://facebook.com/wieisdaan