Partners

Op deze pagina vindt je onze partners. Alle niet media partijen. Met partners bedoelen wij bedrijven, stichtingen en andere partijen die WieisDaan actief steunen door onze vlogs te posten, berichten te delen of op andere wijze betrokken te zijn bij WieisDaan.

Mantelzorgelijk

Mantelzorgelijk is het grootste expertiseplatform gemaakt vóór en dóór mantelzorgers.

We zijn ook een onafhankelijke stichting  -zonder winstoogmerk- en belangenbehartiger voor alle mantelzorgers in Nederland. Bezoek HIER hun website.

Stichting Gwoon handig

Als moeders van een zorgintensief kind ontstond de behoefte om in de online zoektocht naar specifieke producten en diensten voor onze kinderen meer overzicht aan te brengen. Er zijn veel aanbieders van producten en diensten voor zorgintensieve kinderen, maar ze vinden is nogal een klus.

Met deze website ontzorgen we gewone gezinnen met een zorgintensief kind, van 0-23 jaar met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. We brengen interessante zorgondernemers met inspirerende shops, innovatieve producten, handige diensten, mooie reisbestemmingen en toegankelijke uitjes voor jou in kaart. Hierdoor bespaar je tijd en kan je alles op 1 plek terug vinden. Ook houden we je op de hoogte van leuke trends en ontwikkelingen in de markt en informeren we je over leerzame workshops en leuke beurzen via onze social media.  We willen je een feelgood ervaring meegeven. Uit ervaring weten we dat het opvoeden van een zorgintensief kind veel leuke, bijzondere maar ook zware momenten kent.  De website en onze social media kanalen zijn fijne plekken waar je ontspannen rond kan snuffelen, producten kan vergelijken, de dialoog aan kan gaan met andere ouders en mee kan doen aan leuke winacties. Dus ontzorgen in de breedste zin van het woord. Bezoek hier hun website.