Papa was jij die bus maar even – WieisDaan vlog #29

Onze rolstoelbus staat op een eigen parkeerplaats met kentekenpaal. Maar bij die parkeerplaats staat ook een boom… En in die boom zitten zo nu en dan duiven… En duiven laten van alles naar beneden vallen… JUIST duiven stront! Hoog tijd om die bus te wassen, met 2.35m kun je niet de wasstraat doorrijden… Dus wordt het zelf wassen…Verder geniet Daan van zijn favoriete vogel in Burger Zoo… niet in de dierentuin, maar op afstand. En geven wij Daan een hele nieuwe ervaring met het warm eten!

Je bekijkt de WieisDaan vlog #29 hier https://youtu.be/DuqhyH0uzyo Wij waarderen het enorm als je op het blauwe duimpje omhoog klikt! En vergeet niet te abonneren (is gratis)! Dankjewel.

Heb jij vragen voor ons?

Heb jij toevallig vragen voor ons? Laat het weten! Mail ze naar vragen@wieisdaan.nl. Als wij voldoende vragen binnen krijgen, geven wij de Q&A video reeks een vervolg! Ook als je geen vragen hebt, maar juist iets tegen ons wil zeggen, MAIL!! Dit nemen we dan ook mee! Je kunt ook een prive berichtje sturen naar ons via instagram of facebook met de vermelding voor Q&A.

Deel jij onze vlogs op je eigen kanalen?

Wij zouden het heel leuk vinden als jij onze vlogs deelt op je eigen social media! Om het allemaal een beetje aan de man te brengen. En meer mensen kennis te laten maken met onze vlogs! Naast de vlogs mag ook deze website, ons facebook en instagram account gedeeld worden. Dankjewel als je ons hiermee helpt.

De belangrijkste linkjes om te delen

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Elke maandag en donderdag om 08:00u een nieuwe vlog! Volg ons ook op:

Facebook: https://facebook.com/wieisdaan
Instagram: https://instagram.com/wieisdaan
Youtube kanaal: https://www.youtube.com/wieisdaan
Website: https://wieisdaan.nl