Papa Dave zomaar met Waylon aan de telefoon

Lieve volgers,

Zomaar op een zondag middag gaat mijn telefoon, ik neem op… Ik schrok wat en zoals ik dat zeg ‘flabbergasted’. Goedemiddag met Waylon! Je herkent het meteen de stem…

We hebben uitgebreid gesproken over Daan, wie Daan is, wat hij laat zien op moment. En hoe moeilijk het soms is, en hoe zwaar het is. Wat heb ik heel fijn met Waylon kunnen praten. En nu na het gesprek zit ik nog in een waan. ‘Hey ik heb gewoon gesproken met Waylon’!!!

Ook heel erg tof 31 mei in Luxor Live hier in Arnhem staat Waylon, en die uitnodiging hebben wij natuurlijk aangenomen! Even een avondje zonder zorgen en pure ontspanning. Waylon dank voor deze uitnodiging. En als ik je niet meer spreek voor het songfestival, wij wensen jou heel veel succes!

Wie is Daan? Lees hier zijn verhaal Het verhaal van Daan
Crowdfunding voor de noodzakelijke rolstoelbus Klik hier om naar de crowdfunding te gaan