LET OP: Nieuwe vlogs niet meer via een schema! – WieisDaan

Wellicht heb je het de afgelopen weken al gemerkt… We brengen niet meer 2x per week een nieuwe vlog. De grote vraag is dan waarom…?

Te weinig tijd

Helaas lukt het ons niet meer… We hebben simpelweg niet voldoende tijd over om te filmen en te monteren… Daardoor valt het vloggen als eerste weg.

Nieuwe vlogs?

Er komen ongetwijfeld nog nieuwe vlogs in de toekomst, echter moeten wij hier wel de ruimte voor hebben. Afgelopen zomer hadden wij meer tijd, Daan vakantie, minder afspraken. Hierdoor meer ruimte om te filmen. En te monteren. Na de zomer zijn we van 3x per week naar 2x per week gegaan, maar ook dat blijkt nu te veel.

Ons dagelijks leven zit bomvol! Iedere ochtend gaat om 6u de wekker, om Daan te wekken en hem en ons zelf klaar te maken voor school. Wij brengen hem ook dagelijks zelf naar school. En halen hem weer op in de middag.

Dan tijdens de school uren ben je druk met afspraken, je huishouding en alles wat daarbij komt kijken. En dan nog het startende bedrijf van de papa van Daan, waar heel veel tijd in zit op moment.

Dit alles maakt dat wij nu moeten zeggen, we stoppen met een upload schema, en we brengen alleen nog nieuwe vlogs als daar de tijd en ruimte voor is. Uiteraard willen we iedereen di e ns volgt bedanken voor alle lieve berichtjes en het trouwe kijken en volgen van onze vlogs! Onze dank is groot!!

Wellicht tot snel in een nieuwe vlog!