Lekker relaxen en spelen met mama! – WieisDaan vlog #32

Langzaam komt de herfst op gang, en het weer wordt slechter. Voor Daan heel lastig want hij wil heel graag buiten zijn! Dit is al te merken wanneer hij even naar buiten mag wandelen met Ziva. Hij heeft een kort lontje met de jas aan doen en de schoenen! Eenmaal buiten dolle pret, en geniet hij weer. Ook nog even lekker zelf rollen in zijn rolstoel. Eenmaal binnen lekker relaxen en spelen met mama!

Je bekijkt de WieisDaan vlog #31 hier https://youtu.be/8UtP3nIzSNA

Wij waarderen het enorm als je op het blauwe duimpje omhoog klikt! En vergeet niet te abonneren (is gratis)! Dankjewel.

Heb jij vragen voor ons?

Heb jij toevallig vragen voor ons? Laat het weten! Mail ze naar vragen@wieisdaan.nl. Als wij voldoende vragen binnen krijgen, geven wij de Q&A video reeks een vervolg! Ook als je geen vragen hebt, maar juist iets tegen ons wil zeggen, MAIL!! Dit nemen we dan ook mee! Je kunt ook een prive berichtje sturen naar ons via instagram of facebook met de vermelding voor Q&A.

Deel jij onze vlogs op je eigen kanalen?

Wij zouden het heel leuk vinden als jij onze vlogs deelt op je eigen social media! Om het allemaal een beetje aan de man te brengen. En meer mensen kennis te laten maken met onze vlogs! Naast de vlogs mag ook deze website, ons facebook en instagram account gedeeld worden. Dankjewel als je ons hiermee helpt.

De belangrijkste linkjes om te delen

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Elke maandag en donderdag om 08:00u een nieuwe vlog! Volg ons ook op:

Facebook: https://facebook.com/wieisdaan
Instagram: https://instagram.com/wieisdaan
Youtube kanaal: https://www.youtube.com/wieisdaan
Website: https://wieisdaan.nl