Hoe gaat het nu met Daan?

Hoe gaat het nu met Daan? Het is inmiddels alweer een tijd geleden dat wij iets van ons hebben laten horen. Dit komt door alle drukte in ons dagelijks leven en planning.

Met Daan gaat het op dit moment goed! Hij heeft de afgelopen tijd weer wat nieuwe ontwikkelings- stapjes gemaakt.

O.a. hadden wij nooit gedacht dat Daan naar school zou kunnen. In de komende maanden wordt er gekeken of deze stap gemaakt / haalbaar zou kunnen worden voor Daan. Uiteraard gaat het hierbij niet om een reguliere school maar een mytyl school.

Ook zitten wij midden in een verbouwing voor Daan. Zo wordt de badkamer verder aangepast voor Daan. En komen er ook tillift systemen in huis. En wordt de stoeltjes lift vervangen voor een plateaulift.

Wij zijn ons ook aan het oriënteren voor een geschikte vakantie met Daan. Omdat afgelopen september (2018) wij een week hebben verbleven in Villa Pardoes, waar wij binnenkort ook een bericht over gaan publiceren op deze website van Daan. Daan en wij als gezin hebben hier een fantastische week gehad om nooit meer te vergeten. Daarom willen wij ook dit jaar kijken naar mogelijkheden! Suggesties m.b.t. aangepaste vakanties binnen Nederland zijn van harte welkom. Mail ons gerust of stuur ons een berichtje op facebook.

Tot slot was Daan meer als een jaar epilepsie vrij. Helaas begin dit nieuwe jaar is Daan 3 weken ziek geweest. Waarbij hij opnieuw epilepsie heeft gehad, in een stillere vorm. Na medicatie die is aangepast, is het nu afwachten of de epilepsie weer onder controle is.