Help jij mee om onze vlogs te delen?

Wij zijn begonnen om ons dagelijks leven te filmen. Want het dagelijks leven met een kindje met een zeldzame afwijking is niet het ‘gewone’dagelijkse leven.

Het normale dagelijkse leven

In het normale dagelijkse leven zoals we dat allemaal kennen doen we ons ding. Gaan en staan we waar we willen. Even hier langs, nog even daar enzovoort. Reserveren we een restaurantje of een biosje. Allemaal heel normaal voor ieder.

Het dagelijkse leven met een kindje met een zeldzame afwijking

Maar voor ons is dit niet normaal. Het dagelijks leven met een kindje met een zeldzame afwijking, is keihard doorgaan. 24×7 Niet zomaar even iets plannen. Bij ons staat onze Daan centraal. Elke beweging die wij maken, is een beweging vanuit Daan. Voor ons is het onmogelijk om even in een restaurantje te gaan zitten of om zomaar even naar een bioscoop te gaan. Zelfs gewoon even lekker op vakantie is er niet bij.

Dag in, dag uit zorgen voor

Wat wij doen is dag in en dag uit zorgen voor Daan. Hij kan niet zelf. Dus verzorging, eten en drinken geven, vermaken, al kijkt hij zelf even televisie moet 1 van ons alert zijn en toezicht houden.

Vloggen over ons leven

Daarom zijn wij gaan vloggen over ons leven. Ons dagelijks leven. Dat is niet vanzelfsprekend. Om de wereld waar alles zo normaal en vanzelfsprekend is te laten zien dat er ook een totaal andere kant is. Waar je niet zomaar even dit of dat kan ondernemen, maar waar alles in het teken staat van het kind.

ALLEEN kunnen WIJ dit NIET

Om de aandacht hiervoor te krijgen, want dat is er op dit moment veel te weinig. Kunnen wij niet alleen. En vragen wij jou hulp. Om bijvoorbeeld de website te delen van Daan, of ons youtube kanaal. Instagram en facebook kanaal. Of nog makkelijker dit bericht! Onder dit bericht vindt je diverse manieren om dit bericht te delen. Wij willen jou vragen of je Daan daarmee wilt helpen? Om mensen te bereiken die dit wellicht heel interessant vinden, en om mensen te laten in zien dat er ook een andere kant is als het ‘zorgeloos’ leven.

Dankjewel voor het lezen van dit bericht!

Waar kun je ons volgen?

Hieronder de linkjes naar onze kanalen! Uiteraard mocht je vragen hebben, mag je ons mailen.

Email: info@wieisdaan.nl
Website: https://wieisdaan.nl
Youtube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCQlSvVRbGTFKu0CVx0QteXw
Instagram: https://instagram.com/wieisdaan
Facebook: https://facebook.com/wieisdaan

Nogmaals van harte dank als jij Daan helpt met delen!