Er moet een CORONATEST gedaan worden en Daan is echt super boos – WieisDaan vlog #18

Daan is verkouden, en het duurt niet lang of Heidi is het ook! Er staat een afspraak gepland in het ziekenhuis, deze mag NIET doorgaan, maar moet Heidi wel een CORONATEST gaan doen! Dus deze gaat ze doen. En doordat Daan niet helemaal lekker is door de verkoudheid en de vele regen moet hij binnen blijven, maar daar is hij het niet mee eens. Hij is super boos!

Je bekijkt de WieisDaan vlog #18 hier https://youtu.be/FPd7u35mhV8 Wij waarderen het enorm als je op het blauwe duimpje omhoog klikt! En vergeet niet te abonneren (is gratis)! Dankjewel.

Heb jij vragen voor ons?

Heb jij toevallig vragen voor ons? Laat het weten! Mail ze naar vragen@wieisdaan.nl. Als wij voldoende vragen binnen krijgen, geven wij de Q&A video reeks een vervolg! Ook als je geen vragen hebt, maar juist iets tegen ons wil zeggen, MAIL!! Dit nemen we dan ook mee! Je kunt ook een prive berichtje sturen naar ons via instagram of facebook met de vermelding voor Q&A.

Deel jij onze vlogs op je eigen kanalen?

Wij zouden het heel leuk vinden als jij onze vlogs deelt op je eigen social media! Om het allemaal een beetje aan de man te brengen. En meer mensen kennis te laten maken met onze vlogs! Naast de vlogs mag ook deze website, ons facebook en instagram account gedeeld worden. Dankjewel als je ons hiermee helpt.

De belangrijkste linkjes om te delen

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Elke dinsdag, donderdag en zondag om 08:00u een nieuwe vlog! Volg ons ook op:

Facebook: https://facebook.com/wieisdaan
Instagram: https://instagram.com/wieisdaan
Youtube kanaal: https://www.youtube.com/wieisdaan
Website: https://wieisdaan.nl