Een update en wij gaan verhuizen!

Lieve volgers van Daan,

De afgelopen maanden is het erg stil geweest rondom ons. Dit door de enorme dagelijkse drukte, Maar ook vanwege Milou, Daan zijn zusje. En het bedrijf van de papa van Daan. We hebben het gewoon erg druk…

Hoe gaat het met Daan?

Met Daan gaat het eigenlijk heel goed. De epilepsie is nog altijd onder controle (dat kloppen we af). De scoliose lijkt gestabiliseerd op 40 graden. En Daan laat nieuwe ontwikkelingen zien. Zo is hij zich meer bewust van de mensen om zich heen. En kan hij een beetje wachten sinds zijn zusje er is. Wij als ouders blijven doorgaan om het maximale uit Daan te halen!

Hoe is het met Milou (zusje van Daan)?

Ja heel erg goed, ze groeit als kool! Alweer bijna 5 maanden. Ze doet het enorm goed. Als ouders zien we natuurlijk hele grote verschillen nu qua ontwikkeling. Het gaat heel goed, ook tussen Daan en Milou. Daan komt regelmatig kijken bij Milou, raakt haar zachtjes aan. Wij denken dat Daan wel begrijpt dat Milou erbij hoort inmiddels.

En dan VERHUIZEN!!!

Lang zag het er niet naar uit… Dat wij ons huidige woning zouden verlaten voor een andere woning die geschikt is voor de toekomst van Daan. Eerder dit jaar is eigenlijk alles al op gang gekomen. Inmiddels hebben wij de nieuwe woning geaccepteerd en gaan wij over enkele maanden verhuizen. De woning is een aangepaste woning met alles beneden voor Daan! Verder is het een ruimte hoekwoning met een grote achtertuin! Dat gaat Daan heerlijk vinden. Voor ons als ouders moet alleen de knop nog om, het huis staat niet Arnhem, daar wij hier net lekker gesetteld waren. Wij zien het inmiddels als een nieuwe uitdaging, de keus was ook snel gemaakt, het betreft hier de toekomst voor Daan. Of dat huis nou in Arnhem staat of niet! Het voldoet voor Daan, en wij persoonlijk kiezen dan voor Daan zijn toekomst. En voor ons een hele nieuwe uitdaging in een compleet onbekende plaats.

En het bedrijf van de papa van Daan bestaat 1 jaar!

Ook nog wel even leuk om te vernoemen! Het bedrijf van de papa van Daan bestaat nu precies een jaar! En dat gaat super goed. Wil je graag weten wat de papa van Daan doet? Hij ontwerpt gepersonaliseerde naamcadeaus en producten! >> https://3dkadootjes.nl

 

De komende maanden gaan hele drukke maanden worden. We proberen zo nu en dan zeker nog wat te posten op instagram en facebook!