Daan helpt mee een cake bakken, wandelen in de zoefzoef en dat toetje wil ik niet…? – WieisDaan vlog #14

WieisDaan vlog #14: Daan helpt graag mee in huis. Zo helpt hij mama om samen een cake te bakken! En gaan we wandelen in de zoef zoef. De zoef zoef is een hulpmiddel waarin Daan zelf kan stappen. En dan voor het slapen gaan is het tijd voor een toetje met de medicatie voor de epilepsie. Maar dat toetje wil ik niet… of toch wel…?

Je bekijkt de WieisDaan vlog #14 hier https://youtu.be/OoniWueRkRk

Heb jij vragen voor ons?

Heb jij toevallig vragen voor ons? Laat het weten! Mail ze naar vragen@wieisdaan.nl. Als wij voldoende vragen binnen krijgen, geven wij de Q&A video reeks een vervolg! Ook als je geen vragen hebt, maar juist iets tegen ons wil zeggen, MAIL!! Dit nemen we dan ook mee! Je kunt ook een prive b erichtje sturen naar ons via instagram of facebook met de vermelding voor Q&A.

Deel jij onze vlogs op je eigen kanalen?

Wij zouden het heel leuk vinden als jij onze vlogs deelt op je eigen social media! Om het allemaal een beetje aan de man te brengen. En meer mensen kennis te laten maken met onze vlogs! Naast de vlogs mag ook deze website, ons facebook en instagram account gedeeld worden. Dankjewel als je ons hiermee helpt.

De belangrijkste linkjes om te delen

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! Elke dinsdag, donderdag en zondag om 08:00u een nieuwe vlog! Volg ons ook op:

Facebook: https://facebook.com/wieisdaan
Instagram: https://instagram.com/wieisdaan
Youtube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCQlSvVRbGTFKu0CVx0QteXw
Website: https://wieisdaan.nl