Daan GENIET bij ONKY DONKY in Rhenen

Daar is de vlog dan eindelijk! Vlog 64. DAAN geniet bij ONKY DONKY in Rhenen. De vlog kan hier bekeken worden. Ben je nog niet geabonneerd? Abonneer je dan helemaal gratis, dat waarderen wij enorm. En vergeet ook niet op het duimpje omhoog te klikken!

Stichting Fonkel (Onky Donky)

De stichting zet zich in voor kinderen van 3 t/m 9 jaar die ziek zijn of een beperking hebben. Ze maken een dagje uit zo toegankelijk mogelijk voor ieder kind. Wil je meer weten? Bekijk dan hun website via https://stichtingfonkel.nl

Stichting Fonkel kan alleen bestaan met uw hulp

Stichting Fonkel voorheen Onky Donky kan een dagje uit enkel financieren uit donaties. ZOwel bedrijven als particulieren kunnen een donatie doen voor stichting Fonkel. Dit kan eenmalig maar ook periodiek. Alle mogelijkheden kunnen hier bekeken worden.

Kinderen steunen

Ook dit is mogelijk. Door een actie te organiseren. Of een dag te sponsoren. Meespelen met en loterij, of door vrijwilliger te worden van deze stichting. Meer informatie kan hier gelezen worden.

Wij hebben enorm genoten van een dagje Onky Donky in augustus 2022

Wij hebben echt enorm genoten van een dagje Onky Donky in Rhenen! Alles was verzorgd deze dag. Van binnenkomst tot aan het moment dat wij het huis verlieten aan het eind van de dag. Wij hebben met zijn 4 en een fantastische dag mogen beleven. Maar ook de vrijwilligers die er deze dag waren. Hannie en Fred wat een enorm lieve mensen zijn dit!! Zorgzaam, en alle tijd en alle rust. Fantastisch!

Bekijk dus snel de vlog ‘Daan GENIET bij ONKY DONKY in Rhenen