Concert Aristakes voor Daan (verslag)

Verslag Concert Aristakes, kasteel Geldrop zaterdag 24 maart 2018,

Rond 20:00u begon het concert van Aristakes dat in het teken stond van Daan. Aristakes begon het concert met het fantastische nummer ‘she’ Hij kondigde het vooraf aan dat hij dit nummer opdroeg aan Daan, en het nummer werd gewijzigd naar ‘He’. En aan het eind van het nummer werd het zelfs Daan. Bij het zingen van Daan brak (dave, vader Daan). Het kwam echt binnen. Direct na het nummer werd vader Dave door Aristakes na voren geroepen om te vertellen over Daan. Met wat hikken en snikken heeft Dave de volle zaal te woord gestaan en veteld over Daan. Een daverend applaus volgde.

Aristakes vervolgde zijn concert. Tussen door betrok hij Daan nog diverse keren bij het concert. Op de vleugel stond een donatie potje waar bezoekers hun bijdrage voor Daan konden achterlaten. Ook lagen er op alle stoelen flyers over Daan.

Aristakes kreeg het publiek diverse keren aan het zingen van bekende nummers. Wat een mooie, lieve man is Aristakes, en wat een geweldige pianist en zanger is Aristakes.

Het was een geweldige avond, in een volle zaal met mooie muziek en een fantastisch publiek.
De avond stond in het teken van Daan, een deel van de opbrengsten werden aan Daan gedoneerd. Er is een fantastisch mooi bedrag van 500 euro uitgekomen voor de rolstoelbus van Daan. Geweldig! Wij zijn iedereen zo enorm dankbaar.

Wij willen Aristakes zo enorm bedanken voor deze avond. En ook Joop Kessels en Vincent Perquin. Stuk voor stuk lieve, warme personen die zich belangeloos inzetten voor Daan. Dankjewel! Het was een avond om nooit meer te vergeten.