Beau van Erven Dorens steunt Daan ook en jij?

Lieve mensen,
Ik stond vanochtend op, en zag meteen al aan mijn mobiel dat er wat gaande was rondom de crowdfunding van Daan. Opgestaan, kopje koffie gepakt (was wat haastig vanwege een afspraak op de vroege ochtend voor Daan), Zette mijn laptop aan en ging kijken wat er gaande was. Beau van Erven Dorens steunt Daan! Op zijn twitter heeft hij een tweet geplaatst, wat super mooi om te zien en te mogen ervaren dat hij de allereerste BN-er van tv is die Daan steunt. Ook hadden wij een email van Beau ontvangen dat hij dit dus gedaan had. En wij willen Beau ook heel erg danken voor zijn mooie donatie. Zie de media pagina op de website voor de tweet van Beau.

Tijdens de afspraak merkte ik op mijn mobiel dat er weer wat gaande was, nu was het Theo Janssen (oud profvoetballer van o.a. Vitesse), hij heeft op al zijn media kanalen het verhaal van Daan gedeeld. Ook hier zijn wij erg blij mee en het doet ons zo veel dat bekende personen Daan steunen, onze dank is zo groot!

Nu willen wij iedereen vragen HELP JIJ mee om DAAN VIRAL te laten gaan? Dit verdiend Daan. Wij willen vragen of jullie dit bericht overal willen delen! Dit is het moment lieve volgers! Help jij Daan ook mee?